Diensten

Zakelijke diensten


Wij kunnen u van dienst zijn door de gehele administratie van uw eigen bedrijf te verzorgen. Dit houdt in dat wij de gehele administratie elektronisch verwerken voor u, ook als hierbij een salarisadministratie gevoerd dient te worden. Uiteraard stellen wij voor u ook een jaarrekening op.

 

Wij kunnen de nodige aangiftes bij de belastingdienst doen. Denk daarbij aan BTW-aangifte, aangifte inkomstenbelasting en alle andere aangiftes die de belastingdienst van u als ondernemer verwacht. Uiteraard proberen wij in de aangifte die wij voor u doen optimaal gebruik te maken van de verschillende aftrekposten. 

 

Wij hebben ervaring met verschillende ondernemingsvormen. Zo bestaat onze klantenkring uit verschillende ZZP'ers, MKB'ers en BV's in diverse sectoren. 

Particuliere diensten


Wanneer u het moeilijk vindt belastingaangifte te doen en hierbij hulp zou willen hebben van een professional, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen de aangifte inkomstenbelasting voor u invullen, zodat u op dat gebied een zorg minder heeft.


Uiteraard kunnen wij onze diensten aanpassen aan uw wensen. Is uw interesse gewekt?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.